56 ko'rilgan
❌Хом парранда гўштини пиширишдан олдин ювманг

✅ Унга сув қуйиб, сиз нафақат инфекция хавфини камайтирмайсиз, балки уни оширасиз.

 Ошхонада сув чайқалиши билан бирга патоген бактериялар тарқалади.

 Парранда гўштини бошқа овқатлардан ажратиб туринг.

 Гўштни 70 ° C дан юқори ҳароратда жуда узоқ вақт қайнатинг.
Bu mavzu Sog`lik va salomatlik bo'limida 27 Dek, 23 da maqola yozgan. | 56 ko'rilgan

O'xshash maqolalar bilan tanishing

SHoira Gaybullaeva Bu mavzu Sog`lik va salomatlik bo'limida 30 Noy, 23 da maqola yozgan. | 130 ko'rilgan
SHoira Gaybullaeva Bu mavzu Sog`lik va salomatlik bo'limida 09 Iyun da maqola yozgan. | 782 ko'rilgan
SHoira Gaybullaeva Bu mavzu Sog`lik va salomatlik bo'limida 19 Yan da maqola yozgan. | 118 ko'rilgan
SHoira Gaybullaeva Bu mavzu Sog`lik va salomatlik bo'limida 20 Noy, 23 da maqola yozgan. | 53 ko'rilgan