69 ko'rilgan
"Toza asal"ni qanday farqlash mumkin?

➡️Sirka: ozgina asalga sirka eritmasini aralashtiring, agar aralashma ko‘piklanishni boshlasa, demak asalga boshqa qo‘shimchalar qo‘shilgan.

➡️Olov: bu eksperiment uchun uchiga paxta o‘ralgan tayoqcha oling va asalga botiring. Bundan keyin uni yoqing. Agar asal yonsa, mahsulot sifati yuqori bo‘ladi. Past sifatli asal yaxshi yonmaydi yoki umuman yonmaydi.

➡️Suv: ozgina asalni oling va idishga suv bilan soling. Yuqori sifatli asal qiyin eriydi. Agar tarkibida shakar yoki boshqa shirinlashtirgich bo‘lsa, u tez eriydi va suvda oq dog‘lar qoladi.
Bu mavzu Turli maslahatlar bo'limida 04 Mart da maqola yozgan. | 69 ko'rilgan
Barcha blog qismidagi maqolalar Telegram kanallardan olindi. Maqoladagi username/linkni Telegram ilovasidan qidiring. Saytimiz ma'muriyati axborotdan foydalanish oqibatlari uchun javobgar emas, shu jumladan har qanday holatlarida ham javobgarlik o'z zimangizda.

O'xshash maqolalar bilan tanishing

Ziyodulla Bu mavzu Kompyuter va elektronika bo'limida 12 Sen, 16 da maqola yozgan. | 3,529 ko'rilgan
SHoira Gaybullaeva Bu mavzu Sog`lik va salomatlik bo'limida 26 Noy, 23 da maqola yozgan. | 170 ko'rilgan
SHoira Gaybullaeva Bu mavzu Sog`lik va salomatlik bo'limida 17 Noy, 23 da maqola yozgan. | 278 ko'rilgan