113 ko'rilgan
Kechagi choyni hech qachon ichmang!

 ▫️ Mutaxassislar va choy ishlab chiqaruvchilar ushbu ichimlikni yangi pishirilgan holda ichishni tavsiya etadilar va bu nafaqat choyning ta'mi va xushbo'yligi shu tarzda yaxshiroq ifodalangani uchun emas.

 ▫️ Ichimlik ochiq havoda bir necha soat tursa, kislorod unda bakteriyalar va zararli birikmalar paydo bo'lishiga olib keladi. Ular choy yuzasida shisha ustida qobiq qoldiradigan qalin qatlam sifatida paydo bo'ladi.

 Ushbu moddalarning eng halokatli ta'siri ovqat hazm qilish tizimi organlariga va asosan jigarga ta'sir qiladi.

 24 soatga qoldirilgan choy yaponlar tomonidan “ilon chaqishdan ham yomonroq”, xitoyliklar esa zahar bilan qiyoslaydilar.
Bu mavzu Sog`lik va salomatlik bo'limida 11 Noy, 23 da maqola yozgan. | 113 ko'rilgan

O'xshash maqolalar bilan tanishing

SHoira Gaybullaeva Bu mavzu Sog`lik va salomatlik bo'limida 06 Noy, 23 da maqola yozgan. | 80 ko'rilgan
SHoira Gaybullaeva Bu mavzu Sog`lik va salomatlik bo'limida 22 Yan da maqola yozgan. | 118 ko'rilgan
SHoira Gaybullaeva Bu mavzu Sog`lik va salomatlik bo'limida 28 Dek, 23 da maqola yozgan. | 102 ko'rilgan
SHoira Gaybullaeva Bu mavzu Sog`lik va salomatlik bo'limida 29 Noy, 23 da maqola yozgan. | 91 ko'rilgan
SHoira Gaybullaeva Bu mavzu Sog`lik va salomatlik bo'limida 23 Noy, 23 da maqola yozgan. | 85 ko'rilgan