202 ko'rilgan
Kechagi choyni hech qachon ichmang!

 ▫️ Mutaxassislar va choy ishlab chiqaruvchilar ushbu ichimlikni yangi pishirilgan holda ichishni tavsiya etadilar va bu nafaqat choyning ta'mi va xushbo'yligi shu tarzda yaxshiroq ifodalangani uchun emas.

 ▫️ Ichimlik ochiq havoda bir necha soat tursa, kislorod unda bakteriyalar va zararli birikmalar paydo bo'lishiga olib keladi. Ular choy yuzasida shisha ustida qobiq qoldiradigan qalin qatlam sifatida paydo bo'ladi.

 Ushbu moddalarning eng halokatli ta'siri ovqat hazm qilish tizimi organlariga va asosan jigarga ta'sir qiladi.

 24 soatga qoldirilgan choy yaponlar tomonidan “ilon chaqishdan ham yomonroq”, xitoyliklar esa zahar bilan qiyoslaydilar.
Bu mavzu Sog`lik va salomatlik bo'limida 11 Noy, 23 da maqola yozgan. | 202 ko'rilgan
Barcha blog qismidagi maqolalar Telegram kanallardan olindi. Maqoladagi username/linkni Telegram ilovasidan qidiring. Saytimiz ma'muriyati axborotdan foydalanish oqibatlari uchun javobgar emas, shu jumladan har qanday holatlarida ham javobgarlik o'z zimangizda.

O'xshash maqolalar bilan tanishing

SHoira Gaybullaeva Bu mavzu Sog`lik va salomatlik bo'limida 06 Noy, 23 da maqola yozgan. | 167 ko'rilgan
SHoira Gaybullaeva Bu mavzu Sog`lik va salomatlik bo'limida 28 Dek, 23 da maqola yozgan. | 203 ko'rilgan
SHoira Gaybullaeva Bu mavzu Sog`lik va salomatlik bo'limida 29 Noy, 23 da maqola yozgan. | 154 ko'rilgan
SHoira Gaybullaeva Bu mavzu Sog`lik va salomatlik bo'limida 22 Noy, 23 da maqola yozgan. | 155 ko'rilgan